Smarta saker vi inte kan vara utan nuförtiden

smarta saker

Det finns en hel del olika innovationer som många ser som en naturlig del av vardagen numera och har svårt att vara utan. För många finns det en eller flera saker som man inte känner att man kan leva utan. Här nedan är några av dessa saker.

Smartphones

Något de flesta anser sig inte klara sig utan det är sin smarta telefon, oavsett om det då är en iPhone eller en Android. Det kommer dessutom ut nya modeller, typ hela tiden. De flesta har ju stora delar av sitt liv i sin smartphone. Så detta är definitivt en smart sak många inte klarar av att vara utan. Den behövs dessutom för att kunna använda flera av de smarta sakerna vi tar upp nedan!

Internet

Idag så är det även många som anser sig att de inte klarar sig utan internet. Det är ju så att med tiden har internet kommit att bli allt viktigare. Det är ju en hel del man gör online numera. Det är allt från att hitta bra artiklar på artikelparadis.se till att betala räkningar till att surfa på sociala medier. Frågan är vad som händer om internet en dag skulle sluta fungera.

BankID

Då mycket sker online, så gäller det ju även att kunna legitimera sig på nätet. Det gör man via BankID. Utan ett sådant är det svårt att kunna logga in på myndighetssidor, banken eller att deklarera. Så för många är det ett måste även med denna smarta sak! Som tur är så är det enkelt att skaffa ett sådant.

Swish

Att kunna skicka pengar snabbt och lätt är en smart sak vi kunnat göra sedan Swish kom 2012. Numera är det även många butiker som kan ta betalt via denna tjänst. För att kunna använda det, så gäller det dock att ha ett BankID.

Spotify

Den svenska musiktjänsten Spotify är i princip det som används av de flesta som vill lyssna på musik. Det är idag flera miljoner som använder sig av denna musiktjänst.

Fler smarta saker det är svårt att vara utan

Det finns så klart en mängd andra smarta saker som många anser sig ha svårt att klara sig utan. För en del är det trådlösa lurar, så att det går att lyssna på musik utan en massa sladd-trassel. För andra är det aktivitetsarmbandet.

Andra smarta saker som underlättar livet är:

·         Den lilla robotdammsugaren

·         Airfryern

·         Google-assistenten·         Kaffebryggaren med timer