Tips om du letar städfirma i Stockholm

rengör telefonen

Det finns ju sådana där dagar när solen skiner in genom fläckiga fönster och dammkornen dansar balett. Dagar när det vore bra mycket roligare att ge sig ut på stan än att städa. Sådana dagar är det dags att börja leta efter en städfirma i Stockholm. Det finns som tur är ganska många så det finns alltid någon som känns bra och proffsig.

Punktinsats eller veckostädning

Städning är ju ett rätt stort begrepp. Det handlar om att göra något rent eller att hålla något rent. Är det dags för en enstaka storstädning eller kanske en flyttstädning då handlar det om ganska många timmars jobb som ett engångsuppdrag. Är det ett stort hem eller en stor lokal behövs säkert flera personer som jobbar där samtidigt. Välj då en stor städfirma i Stockholm som kan skicka ut flera städare att göra jobbet tillsammans.

Vill du hellre delegera den vanliga veckostädningen till någon städfirma på regelbunden basis så har många företag i Stockholm möjlighet att teckna fasta avtal för återkommande uppdrag. Gå då igenom vad som behövs till exempel varje vecka och kom överens om när det ska ske. Visst vore det skönt att komma hem till ett skinande blankt hus på fredagseftermiddagen!?

Fönsterputs

Fönster var det ja, det är en konst att putsa fönster så de verkligen blir blanka. Som tur är finns det proffs som kan göra det också när det behövs. Vanliga villafönster av olika slag eller stora skyltfönster putsas snabbt och elegant av riktiga proffs.

Grovstädning, byggstädning och trädgård

Det är ju inte bara vanliga hem som behöver städas. Vid nybyggen och renoveringsarbeten behövs också städning av ett annat slag. Välj någon städfirma i Stockholm som kan det med byggstädning om det är vad som behövs. De kan också utföra städning av industrilokaler eller andra liknande utrymmen. Utanför lokalerna, oavsett vilken sort det är kan det finnas trädgårdar och marker som också behöver putsas till lite och även det går att få hjälp med.

Skattereduktion för husnära tjänster

Det finns något som kallas för RUT, det innebär att den som äger den fastighet där arbetet utförs kan få skattereduktion på arbetskostnaden. Det här gör att det är väldigt billigt att anlita någon städfirma som kan städa ditt hus i Stockholm. Så varför vänta? Boka en provstädning och glöm tanken på att behöva ägna helgen åt att dammsuga. Det är en väldigt liten investering i ditt eget välmående och du köper dig tid för mycket roligare saker.

Tips: Läs mer här om Städfirma i Stockholm